Bilhistorisk Tidsskrift  NR. 54  -  FORÅR 1978     side    9

     
 

Det er nu cirka et år siden arbejdet med Citroën-Registret blev intensiveret i sådan en grad, at man kan tale om et register som en egentlig funktion. Tiden må derfor være inde til at sammenfatte ideer og resultater for at såvel vi direkte implicerede, som det ret store antal medlemmer,

der har givet sig til kende og hvorfra vi fornemmer en bred opbakning, kan danne sig et indtryk af vort arbejdsgrundlag og sigte med registret.
   Vor aktivitet udadtil har centreret sig om møderne, idet vi mødes efter aftale cirka hveranden måned, med deltagelse af 8—10 medlemmer, således at vi mødes privat og på skift, hvilket har fungeret til stor tilfredshed, da vi herigennem får mulighed for at se forskellige vogne under restaurering, samt fordeler kørslen ligeligt for alle. Der har været 6 møder i 1977 fordelt med 3 i København, l i Haslev, l i Ringsted, samt l i Hårlev.
   Et vigtigt grundelement — målsætningen, er stadig fleksibelt formuleret, men så præcist som der på nuværende tidspunkt er enighed om lyder den - 
a) Registrering af Citroén-vogne årgang
    1919-1957 (idet efterkrigsvogne kun
    omfatter "11" og "15", indtil større in-
    teresse viser sig for andre modeller). 
b) Registret skal bistå interesserede DVK-
    medlemmer i bevaring, vedligeholdelse
    og restaurering af så mange Citroén-
    vogne som muligt. 
c) Registret skal desuden skabe kontakt
    mellem de aktive medlemmer, for der-
   igennem at formidle reservedele, litte-
   ratur, gode råd m. v.

d) Samarbejde med udenlandske Citroën-
    klubber.

   Umiddelbart inden sommerferien udsendte vi til samtlige medlemmer registreringsskema med en anmodning om bistand og vi har til stor glæde modtaget mange besvarelser, hvilke er overdraget Dan Christensen, Hårlev, som har påtaget sig det betydelige arbejde med ajourføring af registret.




Svend Erik Chemnit' Citroën B 14 1928 på. forskellige stadier af restaureringen.